Visum til Danmark

Vi assisterer med visum til Danmark fra Thailand fra vores kontorer i Slagelse og Bangkok. Det betyder, at vi taler både dansk og thai samt naturligvis engelsk. Alle konsulenter/sagsbehandlere har solid erfaring med at hjælpe med visumansøgninger.

Vi hjælper primært med besøgsvisa i forbindelse med at besøge familie, ægtefælle eller kæreste i Danmark, men vi hjælper også med visa i forbindelse med forretningsrejser, medarbejderbesøg og au-pair-ophold.

Myndighederne bruger typisk 10-40 dage på en visumansøgning. Vi anbefaler, at vi går i gang omkring seks uger før den ønskede afrejsedato, hvis du ønsker at bruge vores hjælp til visumansøgningenen, men det kan også ske på kortere tid.

Du kan benytte formularen, hvis du ønsker et tilbud på visumassistance. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon: 7027 6770 for at få en drøftelse og et uforpligtende tilbud.

Pris på visum til Danmark

Vores visumservice består af praktisk assistance med visumansøgningen samt råd og vejledning. Vi er ikke forbundet med statslige myndigheder såsom styrelser eller ambassader, men vi er et privat immigrationsbureau.

Vi hverken sælger eller bevilger visa, og vi kan heller ikke garantere et visum til Danmark. Alle formularer er gratis og kan findes på ambassadens og Udlændingestyrelsens hjemmesider, og vores gebyrer omfatter ikke omkostninger til myndigheder, visumcenter, rejseforsikring og flybillet samt eventuelle oversættelser.